مدیریت متمرکز دسترسی

کاربران و اشتراک‌ها

هر تغییر با هویت مدیر ثبت می‌شود. غیرفعال‌سازی یا تغییر نقش، نشست‌های قبلی کاربر را باطل می‌کند.

در حال بررسی دسترسی…